2,1 millióan néznek X-Faktort, 1,6 milliós a Voice tábora

Vágólapra másolva!
Továbbra is igen nézettek a nagy kereskedelmi tévék tehetségkutató műsoraik, teljes lakosságban mindkettő a dobogón végzett. 1,2 millióval nyitott a Házasodna a gazda, az MTV-n a Forma-1-nek volt egymilliónál több nézője.
Vágólapra másolva!

Közel 19 százalékos közönségarányával az RTL Klub nyert célcsoportban az év 44. hetében. A 18-49 évesek közt a TV2 14,3 százalékot jegyzett, a fiatalok közül Coolt többen nézték, mit az M1-et, a közszolgálati egyes viszont valamivel népszerűbb volt, mint az öt százalék alatt maradt Film+ vagy a 4-re csökkent Viasat3. A reklámozóknak fontos kategóriában az X-Faktor nyert (44% share) a Voice (36%) előtt, harmadiknak pedig egy film, az Éjszaka a múzeumban futott be. Az első tíz helyből nyolcat vitt el az RTL Klub.

A teljes lakosságnál az RTL Klub 18,3, a TV2 14,8, az M1 pedig 8,7 százalékot ért el. A középmezőnyben a Cool tévé verte a Film+ csatornát és a Viasat3-at is. Az X-Faktor rendületlenül első, 2 millió, 88 ezer nézővel, az 1 perc és nyersz és a Voice került még fel a dobogóra. Azzal, hogy A gyanú árnyékában vezeti fel az RTL-es Híradó-t, utóbbi pozíciói javultak, a héten verte a Tények-et. A legkedveltebb heti sorozat a Cobra 11, a legnézettebb reality a Házasodna a gazda volt. A párkereső a bemutatkozó adás után valójában most indult, 1 millió 220 ezres nézőszámmal.

Top 20, teljes lakosság

Forrás: Nielsen

Minden műsor a legnézettebb részével szerepel
Forrás: Nielsen Közönségmérés