Délután temetik Komár Lászlót

Vágólapra másolva!
Az énekes utolsó útját - kérésének megfelelően - egy hetvenes évekbeli Cadillac gyászautóban teszi meg az Újköztemetőben.
Vágólapra másolva!

Délután egy órakor kísérik utolsó útjára Komár László énekest az Újköztemetőben Budapesten. A 67 éves korában, október 17-én elhunyt zenészt a családtagok mellett pályatársai és tisztelői búcsúztatják.

Az egyházi gyászszertartáson pályatársai közül mások mellett zeneszerzője, Nagy Tibor, valamint Szikora Róbert, Benkő László és Stark Ferenc búcsúznak az énekestől. Komár László utolsó útját - kérésének megfelelően - egy hetvenes évekbeli Cadillac gyászautóban teszi meg.

Komár László az ötvenes évek végén kezdett énekelni, a hatvanas években szerepelt a Scampolo, a Dogs, az Atlas, a Bergendy együttesben, később a Non Stopban, a Szemek, Szájak, Szívekben és a Sprintben is. 1981-től jelentek meg szólólemezei, 18 albumán olyan slágereket énekelt, mint a Mondd kis kócos, a Halványkék szemek, a No Miss, az Óh, csak a hajnal jönne már, a Táncoló fekete lakkcipők, az Amerika legszebb asszonya vagy a Fehér Hold. Több mint 3 millió lemeze, CD-je, kazettája jelent meg, sokan nevezték őt a magyar Elvis Presley-nek.