Csobot Adélt meg kell enni - Kocsis Tibor az X-Faktor versenyzőiről

légy képben, Kocsis Tibor
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián újra és újra a saját szintje alatt teljesít, Csobot Adélt meg kell zabálni, Szabó Dávid a jeget is eladná az eszkimóknak, Oláh Gergő pedig született tehetség - az X-Faktor még versenyben lévő énekeseiről mondta el véleményét az [origo]-nak a tavalyi széria nyertese, Kocsis Tibor.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián

Nem véletlenül kezdem Krisztiánnal, a legtöbb kérdést és kritikát vele kapcsolatban fogalmazta meg mindenki. Láttam őt a válogatások során többször énekelni, volt, hogy élőben a stúdióban, volt, amikor csak a tévében. Vissza lehet keresni, az élő show előtt azt nyilatkoztam valahol, hogy nagyon esélyesnek tartom, mert tetszett, amit csinál, még ha a táborban egyszer rontott is - különleges a hangszíne, akárhány hang közül megismerem, ha ő énekel. A színpadi stresszt legyőzni azonban tényleg sokaknak nehéz feladat. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy én nem izgultam, de rutinnal el lehet érni, hogy az éneklés minőségére ne hasson az izgalom. Megértem, miért volt Ildi választottjai között, de sajnos az élő műsorban tényleg maga alatt teljesít újra és újra. Ha a nézők még bizalmat szavaznak neki, talán erőre kaphat. Látom, hogy Keresztes Ildi mindent megtesz, hogy segítse, ez egy mentor dolga, én is ezt éreztem Malek Mikinél: ha nem minden sikerült úgy, ahogyan akartuk, akkor is erőt adott és támogatott. Hiszen ezért ő a mentor. Kedvenc dalom tőle: Bukott diák.

---------------------------

Csobot Adél

Őt egyszerűen meg kell enni. Engem nem zavar, hogy vannak műfajok, amelyekben sokkal erősebben és kiegyensúlyozottabban teljesít, míg mások nem kifejezetten az övéi. Ez adja az ő karakterét. Lehet, hogy énektechnikai értelemben még nem százszázalékos, de a magabiztos éneklést gyorsan meg fogja tanulni, ugyanakkor mindig sistereg körülötte az energia. Az X-Faktor egyébként sem csak a százszázalékos éneklésről szól. Nem tudja róla levenni az ember a szemét, amikor ő szerepel. Alig van olyan előadónő, aki testfestett harisnyában és combfixben meg bugyiban, vagy egy tűzpiros lakk kezeslábasban ilyen magabiztos műsort produkál. Adél még nagyon fiatal, csak tizennyolc éves, még van ideje tanulni és erősödni, de amit ő tud, azt nem lehet elsajátítani. Kilép a fényekbe, és övé az egész színpad, még ha száz táncos ugrál körülötte, akkor is csak őt lehet nézni. Kedvenc dalom tőle: Caro Emerald: Back It Up.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv

---------------------------

Like

Nagyon bírom a csajokat, mindhárman nagyszerű énekesek, jól szól együtt a hangjuk, karakteres személyiségek, tök mások mindhárman, de Vali, Szuli és Petra is különálló erős egyéniség. Tök mások és tök szépek, egyikük sem átlagos, és ez bennük a legizgalmasabb. Nekik van a legnehezebb dolguk, remélem, hogy jól teljesítenek majd ezután is. Egy csapatnál, azt hiszem, az összhang mindennek a lényege: ha az kialakul közöttük, minden könnyebben fog menni. Iszonyúan örültem, hogy az én dalomat, Janicsák Vecával közös duettemet (Ez az a perc) választották az egyik versenydaluknak. Az orfeumos klubkoncerten is elénekelték, és nagyon édesek voltak, mert zavarba jöttek tőle, hogy én is ott voltam. Kedvenc dalom tőlük: Live And Let Die / Ez az a perc.

---------------------------

Oláh Gergő

Tisztán csodálom Gergőt. Kiváló énekes, és elképesztően jól mozog. Ő tényleg a színpadra született. Az első élő show-ban énekeltem, ezért már a próbán láttam Gergő produkcióját, és totál meggyőzött. Legelső személyes találkozásunkkor - hetekkel korábban -, azonnal a nyakamba ugrott, mosolyogva gratulált, és azt mesélte, hogy végig a családjával együtt nekem drukkolt a tavalyi versenyben. Egy ilyen kiváló előadótól, mint ő, különösen megható volt ezt hallani. Ezért klassz dolog az X-Faktor, és szuperek az ilyen tehetségkutató műsorok: tényleg egy pillanat alatt meg tudják változtatni az ember életét, és segítenek elérni az álmokat. Bár a neheze természetesen akkor kezdődik, amikor a show véget ér, de e nélkül nem tudnánk, kicsoda Oláh Gergő, miközben szuper tehetség. Magabiztosan énekel, mindig száz százalékig energikus a produkciója, és olyan profin közlekedik a színpadon, mintha ezer éve ezt csinálná. Rá mondják azt, hogy ösztönös, született tehetség. Kedvenc dalom tőle: Runaway Baby.

---------------------------

Antal Tímea

Timi kiváló énekes, ezt már a válogatón is mindjárt bizonyította, és biztos voltam benne, hogy Miki azonnal felfigyel rá. Mindig magabiztosságot és öntudatot sugároz a színpadon, soha egyetlen pillanatra sem kell izgulni miatta. Amit néha hiányolnak a mentorok, az a szenvedély, de biztos vagyok benne, hogy az is ott van, és egyre jobban megmutatkozik - de nem könnyű ám egy dalba beleszorítani azt a sok érzést, ami ilyenkor az emberben kavarog. Amikor ő következik, mindig nyugodtan hátradőlök, és tudom, hogy óriásit fog énekelni, és igazi élményt fog okozni. Egyébként elképesztő, hogy egy ilyen kicsi fiatal lányba hogyan szorult ennyi energia, öntudat és erő. A klubkoncerten olyat énekelt, hogy leestem a székről!

Forrás: rtl klub

---------------------------

Szabó Dávid

Nagyon megnyerő személyiség, és talán még nem derült ki idáig, de az egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy elképesztően jó humora van. Vele talán kicsit hasonlítunk annyiban, hogy szerényebb és visszafogottabb hatást keltünk a képernyőn annál, mint ami a valóság. Dávid is lírai alkatnak tűnik, inkább a romantikus balladák tetszettek tőle jobban, ott igazán meggyőzőek az énekesi képességei, és rendkívül jól tudja közvetíteni az érzelmeket a hangjában. Bár az is tény, hogy kiválóan táncol, rutinos a színpadon, és olyan megnyerően vigyorog, hogy a jeget is el tudná adni az eszkimóknak.

---------------------------

Stone

Stone-nal - bár több mint húsz év van közöttünk - abban hasonlítunk, hogy idén ő, tavaly én voltam a mezőny legidősebb tagja. És abban is hasonlítunk, hogy mindketten tudjuk, mit akarunk elérni, és miért jöttünk ide. Karcos egyéniség, erőteljes, amit csinál a színpadon. Amit látsz, azt kapod, és ez jó érzéssel tölti el az embert. Ugyanakkor egy nagyok kedves, jó fej ember. És igenis tud meglepetést okozni: volt olyan adás - méghozzá a múlt heti -, ahol az összes produkció közül őt éreztem a legerősebbnek, nagyon meg is lepődtem, hogy párbajozni kényszerült. Látszik, hogy nagyon akarja, ami fontos része az egésznek: elkötelezettség és akarat nélkül nem lehet eredményt produkálni.