Vágólapra másolva!
Tovább folytatódik a szópárbaj a pécsi futballcsapat tulajdonosa, Matyi Dezső és edzője, Supka Attila között.

Az NB I tavaszról áthozott első fordulójában a Pécs odahaza szenvedett 3-1-es vereséget a Pakstól, ami után a nézők Supka távozását követelték. Matyi Dezső, a pécsiek tulajdonosa korábban azt nyilatkozta, azért nem meneszti az edzőt, mert kíváncsi arra, hogyan oldja meg a feladatot, hogy felzárkozzon a csapat.

"Egy az egyben neki köszönhető, hogy a PMFC ide jutott, hát most ne tőlem várja a kényelmes megoldást" - mondta akkor Matyi, aki a Paks elleni vereség után is üzent Supkának. "Múlt héten Supka úr azt nyilatkozta, hogy mindenki láthatta, mit akart játszani a csapat. Lehet, hogy az én látásommal van baj, de most sok mindent láttam a mérkőzésen, csak épp azt nem. De biztos volt taktika, a vezetőedző majd elmondja, ha visszatér a hétvégi szabadságáról, mert a miénk egy ilyen csapat, ilyenkor szabadság van" - nyilatkozta a tulajdonos a Pepsifoci.hu oldalnak.

Matyi nem érti, Supka mire gondolt, amikor azt mondta, bár a szurkolók az ő távozását követelték, ez nem csak neki szólt. "Lehet, nekem is át kell gondolnom itt a jövőmet, vagy helyet cserélni vele, nem tudom, de majd ő megmondja" - szúrt oda egyet a tulajdonos az edzőnek. Az idei utolsó meccset a Fradi ellen játssza a Pécs az Üllői úton, és Matyi az esélyekről nyilatkozva sem fogta vissza magát. "Biztos megint megtalálja a nyerő taktikát és sikeres lesz, hiszen mindenkitől azt hallom, hogy ő az ország egyik legjobb szakembere. Úgyhogy én nyugodt vagyok".