Vágólapra másolva!
A Douchev-Janics Natasához hasonlóan a pályafutását szerb színekben folytató Benedek Dalma szerint ha a háromszoros olimpiai bajnok nem kapja meg a versenyengedélyt, akkor azzal a világ egyik legjobb kajakosát lehetetlenítik el.

Janics tudja, miért nem nyert aranyat Londonban

Férje révén szerb színekben folytatja a kajakozást Benedek Dalma, aki egy mandulaműtét után most bulgáriai edzőtáborba készül. A hétszeres világbajnok ütős párost alkothatna a szintén szerb színekre váló Douchev-Janics Natasával, akinek ügyében egyelőre nincs újabb fejlemény, a szerbeknek péntekig kéne kifizetniük a magyar szövetség által kért 150 ezer eurót ahhoz, hogy versenyhessen.

"Bár Natasával gyakran beszélünk telefonon, nem sokat tudok róla, milyen lépések várhatóak az ügyben. Egy biztos, ha nem kapja meg a versenyengedélyt, akkor a világ egyik legjobb kajakosát lehetetlenítik el. Natasa ettől függetlenül készül, és az egyik fő letéteményese lehet a szerb válogatott sikeres felkészülésének, hiszen a németekhez hasonlóan ettől az évtől a szerbek is központosítva készülnek" - nyilatkozta Benedek a Nemzeti Sportnak.