Jön az új világ - négy új magyar klip

Heaven Street Seven
Vágólapra másolva!
Pár magyar zenekar az utolsó pillanatra hagyta az új klipjét, és volt olyan is, amit mi nem vettünk észre korábban. Négy új magyar klip: Heaven Street Seven, Punnany Massif, Fish!, Dep'art.
Vágólapra másolva!

Heaven Street Seven: Nem elég

Akárcsak az együttes eddigi két klipjét a Felkeltem a reggelt című lemezről, ezt is Hosszú Gábor rendezte, ennek viszont cselekménye is van: egy koncert végén indul, és egy bizarrul végződő gombaszedés történetét meséli el. Van benne tánckoreográfia, no meg maga a Sátán, akit Takács Zoltán Jappán alakít.

Punnany Massif: Kopóggyá

A kertek alatt az egyik legnépszerűbb új magyar koncertzenekarrá avanzsáló Punnany Massif nyári fesztiválkörútját örökíti meg a Kopóggyá című számhoz készült klip, melyet Soltész Péter rendezett. Zsúfolásig telt nézőtér, napsütés, bikinis lányok az első sorban, a Fishing On Orfűtől a Szigetig, és még azon is túl!

Fish!: A világ végén

Ingyenes kislemezt jelentetett meg a Fish!, három új dallal (melyeket valójában a tavalyi Sav lemezhez vettek fel), melyek közül A világ végén című dalhoz készült egy "hivatalos nem hivatalos" szövegvideó. Az együttes péntek este mutatja be a kislemezt hivatalosan a Corvintetőn.

Dep'art: Új világ

A billentyűnél F. Zámbó Istvánt, a szövegírásban pedig feLugossy Lászlót is felvonultató Dep'art már a világvége utáni új világra készül, a Budapesten, Berlinben és Barcelonában forgatott klipet Fogarasi Gergely rendezte.