Répa, jeti és a tengerpart

Vágólapra másolva!
Rendesen odatett klipekkel búcsúztatta az óévet a Carbonfools és a Qualitons, előbbi répával és jetivel, utóbbi tengerparttal. Ha korábban megjelennek, még az év klipjei közé is beférhettek volna.
Vágólapra másolva!

A Carbonfools még ősszel, az X-Faktor adásában mutatta be a Birthday című számát, melyhez Szabó Simon rendezésével készült videoklip, melyet pontban szilveszter éjfélkor mutatott be a zenekar. Ha annyit mondunk, hogy a klipben bombajó a buli, és még jobbak a jelmezek, akkor már el is mondtuk a lényeget, csak azt nem, hogy a Csillag születik döntőjéből ismerős Quantum XXL táncegyüttes is szerepel a videóban.

Kedvenc retro beat-funk-soul zenekarunk, a Qualitons is az év utolsó napjaiban mutatott be egy új klipet: a Horváth Viktor rendezte Life Awaits remekül sikerült klip, a zenekar tagjai (és menedzsere!) igazi filmes karakterekként múlatják az időt a tengerparton.

Végül még egy tavalyi klip, amit nem láthattak még a Quart olvasói: a Hippikiller Rockandroll Journalist In Midlife Crisis című számához készült videó, melyet az a Hosszú Gábor rendezett, akire leginkább a Heaven Street Seven újabb klipjeinek rendezőjeként emlékezhetünk.