Tatárföldre hívják a Voice szépségét

husnullina regina, voice
Vágólapra másolva!
Husnullina Regina Tatárföldön lép majd fel, Weisz Viktor pedig egyre idegesebb, ahogy közeledik a TV2 tehetségkutatójának fináléja.
Vágólapra másolva!

Husnullina Regina Somló csapatában van, pénteken angol és magyar nyelvű duettet énekel Weisz Viktorral. "Egyre nyugodtabb vagyok, de eddig is próbáltam úgy tenni, mintha nem lenne tétje a műsornak. A legmerészebb álmomban sem gondoltam, hogy idáig eljuthatok" - nyilatkozta a Mokka január 16-i adásában. Tatárföldön élt korábban, ott volt zenetanárai büszkék rá, és már kapott felkérést, hogy lépjen fel: az énekesnő vállalja, mert - mint mondta - így visszatalálhat a gyökereihez.

A duett másik fele, Weisz Viktor a lány higgadtságával szemben egyre idegesebb. "Érzem, hogy egyre nagyobb a nyomás, de minél közelebb vagy a célhoz, elhiszed, hogy sikerülhet. Reginával közös dalra készülünk, ez még több koncentrációt igényel. Regina amúgy a béke szigete, aki mellett jó lenni: két perc beszélgetés vele elég ahhoz, hogy megnyugodjak" - fejtegette. Weisz arra büszke, hogy nem a mestere kegyelme vitte tovább eddig, hanem mindig a közönség szavazatával jutott a következő körbe. "Nem hittem, hogy ekkora szurkolótábor van mögöttem" - érzékenyedett el.

A show a vége felé közeledik, a pénteki adásban még négyen kiesnek, így a fináléra csak négy előadó marad: minden mestertől egy-egy versenyző lesz a január 25-i döntőben.