Különös módon folytatódik az elkaszált sorozat

befutó
Vágólapra másolva!
Az HBO nagy reményekkel vágott neki a Dustin Hoffman és Nick Nolte sorozatának, a Befutó-nak, de a második évad elején, még 2012-ben leállt a forgatás. Most írásban folytatódik a sztori.
Vágólapra másolva!

Volt már, hogy képregényben folytatódott egy befejezett sorozat, de most a Befutó forgatókönyvének írója volt, aki nem bírt leállni, és nekiállt továbbírni a történetet, ugyanazon szereplőkkel, akik a Luck-ban feltűntek. A szöveg hasonlít egy tévés forgatókönyvre, csak épp megrendelője nincs, mindenesetre John Perrotta írót ez szórakoztatja, hiszen nem mellesleg lóverseny-rajongó.

Három ló súlyos sérülése, majd halála miatt 2012 márciusában állította le végleg az HBO a Befutó-t. A közlemény szerint David Milch és Michael Mann producerek és a tévétársaság együtt döntöttek erről: jelezték, hogy minden szükséges óvintézkedést megtettek, de a lósport világában előfordulnak súlyos sérülések, amelyeket a versenyló végeleges elaltatásához vezetnek. Mivel ne tudták garantálni, hogy minden állat túléli a tévésorozatot, inkább leáll a költséges projekt.

Két ló a Dustin Hoffman és Nick Nolte főszereplésével készült, tényleg látványos Befutó első évadja alatt pusztult el, a harmadik pedig akkor, amikor már a második évadot forgatták.

hbo