Vágólapra másolva!
Az olasz La Stampa szerint a Bayern München 46 millió eurós ajánlatot tesz majd a Livepoolnak Luis Suárezért.

Ha valaki esetleg kételkedett volna abban, hogy a Bayern München esélyes a Bajnokok Ligája megnyerésére, az kedden este, az Arsenal elleni nyolcaddöntő első mérkőzésén megbizonyosodhatott róla, hogy milyen potenciállal bír a német bajnokságot is toronymagasan vezető csapat.

A Bayern 3-1-re győzött az Emirates-stadionban, és ezzel szinte el is döntötte a továbbjutást, de a vezetők azon dolgoznak, hogy a mostani keret még ütősebb legyen, és a La Stampa című olasz kap szerint a liverpooli Luis Suárez a németek legújabb kiszemeltje.

Az olasz lap azt írja, a Bayern 46 millió eurós ajánlattal készül megpuhítani az angol klub menedzsmentjét, amire szüksége is lesz, mivel a La Stampa szerint a Juventus is vinné az uruguayi csatárt.

Forrás: AFP/Paul Ellis
Forrás: AFP/Paul Ellis

Suárez a hátán viszi a Liverpoolt az idényben

Suárez többször is jelezte már nyilatkozataiban, hogy mennyire szeret a Liverpoolban játszani, de a csapat évek óta nem tud beleszólni a Premier League-ben az aranyérem sorsába, míg Münchenben elég ígéretesnek tűnik a jövőkép, és nyártól az a Pep Guardiola veszi át az irányítást, aki a Barcelonánál mindent megnyert.

Suárez ebben az idényben 18 gólt szerzett a PL-ben, így csak eggyel marad el a góllövőlistát vezető Robin van Persie-től.