Vágólapra másolva!
Csoportelsőként jutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata, miután 26-19-re verte spanyol Atlético Madridot. Carlos Ortega edző ennek ellenére nem elégedett a mutatott játékkal.

Meccs nélkül is BL-nyolcaddöntős a Pick Szeged

"Örülök a csoportgyőzelemnek, de az utolsó két meccs játékával nem vagyok elégedett. A csapatunk nagyon fáradt, ez érthető, de ahhoz, hogy igazi sikereket érjünk el, sokkal több kell, el kell beszélgetnem a játékosokkal" - nyilatkozta a győztes BL-mérkőzés után Antonio Carlos Ortega.

A Veszprém edzője a klub hivatalos honlapján kiemelte a támadójáték álmos volt ezúttal is, és szerdán a Pick Szeged elleni hazai bajnokin sokkal jobban kell játszani, mert vissza szeretnének vágni az őszi vereségért.

Forrás: MTI/Kovács Anikó
Császár Gábor Forrás: MTI/Kovács Anikó


"A védekezésünk jó volt, támadásban gyengébbek voltunk. Sokat kell dolgoznunk, hogy a céljainkat elérjük, a Szegedet pedig le kell győznünk szerdán" - erősítette meg Gulyás Péter, a csapat szélsője.

Az Atlético edzője, Talant Dusebajev gratulált a Veszprémnek a csoportelsőséghez.

"A magyar csapat nagyon erősen játszott a csoportmeccsek során. Nem vagyunk elégedettek a harmadik hellyel, mert előrébb szerettünk volna végezni. Azokkal tudtunk jönni, akik fizikailag jó állapotban vannak, a kimaradók sok meccset játszottak, pihenésre van szükségük. Dolgozunk tovább, ezt nehezíti, hogy a sérültek száma tovább nőtt. Amit tudtunk, megtettük, nyerni szerettünk volna, de a bombaerős Veszprém ellen nem volt esélyünk."