Nem emlékszik kiborulására a Green Day énekese

Green Day, Billie Joe Armstrong, gitárszétverés
Vágólapra másolva!
Billie Joe Armstrong most beszélt először arról a botrányról, amikor összetörte a gitárját a színpadon és ezután elvonóra kellett mennie.
Vágólapra másolva!

Armstrong még szeptemberben került egy klinikára, miután a Las Vegas-i iHeartRadio nevű fesztiválon kevesellte a zenekarnak maradt játékidőt, és heves anyázásba kezdett a színpadon, ahol később még a gitárját is összetörte. A zenész ezt követően elvonóra került, de sokáig nem lehetett tudni, pontosan milyen függőség miatt részesül gyógykezelésben. Most a Rolling Stone-nak mesélte el, hogy alkohol- és gyógyszerfüggősége juttatta abba az állapotba, hogy nem is emlékszik az egész estére: "Egy furcsa házban ébredtem a heverőn. Nem emlékszem, hogy kerültem oda, teljesen kiesett minden" - mondta a 41 éves énekes.

Forrás: AFP

"Megkérdeztem másnap a feleségem, hogy nagyon durva volt-e, mondta, hogy igen. Aztán felhívtam a menedzserem, aki azonnal repülőre rakott, és visszaküldött Oaklandbe elvonókúrára." A Green Day le is mondta minden tavalyi koncertjét, most viszont az újra tiszta Armstronggal március végén elindul turnézni a zenekar.