Vágólapra másolva!
Március 8-10 között rendezik meg ismét a VinCE Budapest bortalálkozót, ami Közép-Európa egyik legkiemeltebb boros rendezvénye. A borok mellett a pálinka is szerepet kap, emellett részt vehetnek mesterkurzusokon, ültetett borkóstolón és találkozhatnak a legjobb borászokkal. Jegyeket már csak a helyszínen vásárolhatnak.
Vágólapra másolva!

Az VinCE Budapest háromnapos rendezvényén 160 kiállítóval találkozhatnak a vendégek, elsősorban borászokkal, de kóstolhatnak pálinkákat, sajtokat, különleges kolbászokat, olívaolajat is.

A kiállítás mellett mesterkurzusok és workshopok lesznek, ahol egy vagy több előadó segít eligazodni a borok világában.
Az érdeklődők hallgathatnak előadást a Bollinger pezsgőház és az angol királyi udvar pezsgőjéről, Angelo Gaja lánya, Gaia Gaja mutatja be a kultikus pincészet borait, vagy megnézhetik a 2011-ben Bocuse d'Or győztes norvég séfcsapat előadását.

A találkozót a Corinthia Hotel Budapestben rendezik meg, jegyeket már csak a helyszínen vásárolhatnak, amelyekről bővebben itt talál információt, napijeggyel az összes borász- és párlatkiállitó termékei kóstolható. Ez a napijegy bővíthető a mesterkurzusokra és workshopokra szólóakkal,és bár ezekre az előadásokra külön kell jegyet váltani - további információk itt, a kurzusok borairól pedig ezen a linken.