A szexi Piroska nagyija füvet termeszt

AlunaGeorge: Attracting Flies videoklip
Vágólapra másolva!
Hófehérke bevett egy nagy marék gyógyszert, a herceg fehér ló helyett robogón érkezik: az AlunaGeorge klipje meséket modernizál.
Vágólapra másolva!

Az év egyik potenciális befutójaként emlegetett indie-R&B duó, az AlunaGeorge énekesnőjéről, Alunáról azt írtuk: "egyesíti az ártatlan, kislányos pajkosságot és a kacsintgatós, magakellető csábítást". Az Attracting Flies klipje is erre a kettősségre játszik rá. Közismert gyerekmesék "modernizált", nagyvárosi környezetbe áthelyezett változatait látjuk: Piroska a sötét utcán sétálgat szexi ruhában, és (legalábbis ha jól értjük) a nagymamája füvet termeszt; Borsószem királykisasszonyt egy gyanús tabletta nem hagyja aludni; a hét utcagyerekkel bandázó Hófehérke nagy halom gyógyszertől merült álomba; Aranyhaj (avagy Fürtöcske) három medve helyett három kigyúrt férfival üldögél a konyhában stb. (Bár az elején ott van, hogy szülői felügyelettel nézzük, azért ez tényleg csak a gyerekekre vonatkozik.)

A női főszereplő Aluna, a férfi pedig az alapokat gyártó George, a rendező Emil Nava. Ami a potenciális befutást illeti: a július 1-én érkező nagylemezről kimásolt számot a SoundCloudon 300 ezren hallgatták meg; a videót meg Perez Hilton is ajánlgatja.