Jön a Dilemma hazai kiadása a Viasat3-ra

Vágólapra másolva!
Április 14-től új műsor fut a Viasat3-on, amelyben valós hétköznapi emberek, valós hétköznapi problémái kerülnek reflektorfénybe cseppet sem hétköznapi módon.
Vágólapra másolva!

Április 14-én indul A dilemma a Viasat3-on. A műsor főszereplői ebben a problémamegoldó reality-ben nem eljátsszák az előre megírt feladatokat, hanem valóban segítséget kérnek és várnak, egy számukra fontos ügyben, amelyben képtelenek döntést hozni. Olyan meghatározó, sorsdöntő kérdésekre keresik a választ, amelyek bárki életében, bármikor felmerülhetnek. Ilyen például, hogy elváljanak-e a férjüktől, hogy elköltözzenek-e külföldre egy jobb élet reményében, vagy merjenek-e gyermeket vállalni. Nem szakember, hanem 25 idegen segít neki meghozni a döntést, akik vagy maguk is átélték ugyanazt a problémát, vagy más okból tudnak azonosulni vele - áll a csatorna közleményében.

A műsorban az idegenek folyamatosan követik a főszereplőt (aki vállalja ennek nyilvános bemutatását is), bepillantást nyerve az életébe. A műsor végén a segítők hoznak egy döntést, és tanácsot adnak a főszereplőnek, hogy szerintük melyik út lenne a megfelelő számára.

Forrás: viasat3