Vágólapra másolva!
Az MKB Veszprém férfikézilabda-csapata a csoportküzdelmek során megismert német Kielt vagy a spanyol Atlético Madridot is megkaphatja negyeddöntős ellenfélnek a Bajnokok Ligájában, a két rivális ugyanis továbbjutott a legjobb 16 között.

Kialakult a negyeddöntő mezőnye a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában: a Veszprémmel - amely ott van a legjobb nyolc között - azonos csoportban szerepelt címvédő német Kiel, valamint a legutóbbi szezonban ugyancsak finalista Atlético Madrid is továbbjutott.

Utóbbi a nyolcaddöntős párharcok legszorosabb küzdelmében összesítésben mindössze egyetlen góllal múlta felül a német Füchse Berlin együttesét.

Eredmények, férfi BL, nyolcaddöntő, visszavágó:
Barcelona (spanyol) - Bjerringbro-Silkeborg (dán) 26-24 (12-13)
továbbjutott:
Barcelona, kettős győzelemmel, 58-50-nel

Füchse Berlin (német) - Atlético Madrid (spanyol) 26-27 (13-14)
továbbjutott:
Atlético Madrid, 56-55-ös összesítéssel.

THW Kiel (német) - Csehovszki Medvegyi (orosz) 30-26 (17-10)
továbbjutott:
Kiel, 65-63-as összesítéssel.

Kielce (lengyel) - Pick Szeged 32-27 (14-11)
továbbjutott: Kielce 57-53-as összesítéssel.

A BL-negyeddöntők sorsolását kedden tartják Bécsben, a Veszprém a német Hamburggal, a lengyel Kielcével és a spanyol Barcelonával együtt kiemelt lesz, így a második kalapból a német Flensburg Handewitt, a macedón Metalurg Szkopje vagy a csoportküzdelmek során kétszer legyőzött spanyol Atlético, esetleg a címvédő Kiel lesz az ellenfél.

A negyeddöntők első mérkőzéseit április 17-21-e között, a visszavágókat április 24-28-a között rendezik, a párharcok továbbjutói kvalifikálják magukat a június 1-2-i kölni Final Fourra.