Vágólapra másolva!
Ezüstérmesként zárt a női asztalitenisz Bajnokok Ligájában a Budaörs 2i SC csapata, miután a hazai környezetben elszenvedett 3-1-es vereséget követően a döntő szombati, idegenbeli visszavágóján is kikapott, mégpedig 3-2-re az osztrák Linz AG Froschberg együttesétől. Az első két meccs után 2-0-ra vezetett a Pergel Szandra, Madarász Dóra, Cornelia Molnar összeállítású magyar csapat, azaz felcsillant a bravúr, és ezzel együtt a végső diadal lehetősége, a linziek azonban fordítani tudtak. A budaörsiek történetük első fináléjában szerepelhettek, míg a linziek 2009-es győzelmüket követően második diadalukat aratták a BL-ben.

BL, döntő, visszavágó:
Linz AG Froschberg (osztrák) - Budaörsi 2i SC 3-2
Liu Jia - Pergel Szandra 2-3 (-10, 11, 11, -9, -8)
Iveta Vacenovska - Madarász Dóra 0-3 (-7, -3, -11)
Petrissa Solja - Cornelia Molnar 3-0 (4, 3, 9)
Liu Jia - Madarász 3-1 (-0, 7, 6, 6)
Vacenovska - Pergel 3-1 (5, 7, -6, 9)

A döntőt a Linz nyerte, kettős győzelemmel.

A szombati csata első meccsét a magyar csapat legjobbja, Pergel Szandra (94. a világranglistán) és Liu Jia (26.) vívta egymással, és Pergelnek sikerült visszavágnia a két héttel ezelőtti vereségért, ezúttal nagy csatában ő nyert 3-2-re. A második párban Madarász Dóra (147.) ismét imponáló játékkal múlta felül a jóval esélyesebb, de nagyon idegesen játszó cseh Iveta Vacenovskát (25.), így a Budaörs 2-0-ra elhúzott, azaz felcsillant a bravúr, és ezzel együtt a végső diadal lehetősége.

A folytatásban azonban a horvát Cornelia Molnár (106.) - csakúgy, mint az első meccsen - három sima játszmában alulmaradt a német Petrissa Soljával (50.) szemben, így a negyedik mérkőzésen Madarászra várt a feladat, hogy Liu Jia ellen, meglepetést okozva bebiztosítsa a vendégek sikerét. Az első szettet meg is nyerte, mégpedig nullára, a második játszmától azonban az ázsiai származású rivális extázisban játszva átvette az irányítást, és miután 2-1-re fordított, eldőlt, hogy a linziek megnyerték a döntőt, mivel összesítésben a Budaörs már nem bizonyulhatott jobbnak.

A meccs is Liu Jiáé lett, majd az immár tét nélküli ötödik meccsen Pergel négy szettben kikapott Vacenovskától, így az osztrák gárda kettős győzelemmel hódította el a BL-trófeát.