Magyar szinkronnal is látható a Trónok harca újabb évadja

trónok harca
Vágólapra másolva!
Április 14-én, vasárnap este érkezik a Trónok harca 3. évadja szinkronos változatban az HBO-ra.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca folytatásának szinkronos változata április 14-től fut itthon az HBO-n: az április elsején debütált sorozat eddigi epizódjai eddig csak angolul, felirattal voltak elérhetők, az első rész azonban a hétvégén már szinkronnal is látható. A George R. R. Martin regényciklusából készített sorozat 3. évadja az amerikai premier utáni napon, a világpremierrel egy időben került képernyőre itthon, hétfő esténként vetíti a sorozat legújabb évadának újabb részeit.

A szinkronhangok között olyan ismert színészek is megtalálhatók, mint Für Anikó (Melisandre), Pikali Gerda (Margeary Tyrell), Fenyő Iván (Loras Tyrell) vagy Csőre Gábor (Robb Stark).

Forrás: www.hbo.hu

Mint korábban megírtuk, 4,4 millió nézővel rajtolt az amerikai HBO-n a Trónok harca harmadik évadja, ami egyben a széria legjobb eredménye. Az első esti ismétlésekkel együtt 6,7 millió amerikai látta, mi zajlik Westeroson, milyen szépen nőnek a sárkányok, milyen a Vadak tábora, és milyen undok Lord Tywin Lannister törpenövésű fiával. Ez 13 százalékkal jobb eredmény, mint amit a második szezon produkált a nyitáskor, a csatorna pedig már megrendelte a 4. évadot is.

Forrás: www.hbo.hu

Az [origo]-nak Daenerys hercegnő megformálója itt nyilatkozott, Peter Dinklage-interjúnkat itt találja, az íróval készült anyagunkat pedig itt. Kit Harington, a Trónok harca Havas Jonja itt mesélt a folytatásról.