Tévésorozatban a 21. századi Hamlet

Vágólapra másolva!
Az E! csatorna több új sorozatot indít, köztük más irodalmi klasszikusok feldolgozásával és a Carrie naplója alkotóinak új szériájával.
Vágólapra másolva!

A korábban realityjeiről és szórakoztató hírműsorairól ismert E! tavaly óta ráfeküdt a saját gyártású sorozatokra, készülő produkcióiból adott most ízelítőt. A csatorna három irodalmi művet is átdolgoz: a Tuti gimi-t is jegyző Mark Schwann (a képen) a The Royals-zal a Hamlet cselekményét helyezi modern környezetbe, némileg a mostani brit királyi családdal is párhuzamot von - emellett Mark Twain Koldus és királyfi-jából, valamint a Szép remények-ből is készül egy-egy átirat.

Érkezik az E!-re az összeszokott producerpáros, Josh Schwartz és Stephanie Savage (Narancsvidék, A pletykafészek, Carrie naplója) új munkája, a Laurel Canyon is: a történet középpontjában egy fiatal nő áll, aki apja halála után visszatér szülővárosába, immár a fiával együtt. Saját sorozatként indul még a csatornán a Songbyrd, amely Diane Warren tapasztalatain alapul - ha valaki nem ismerné, az énekes-dalszerzőt hatszor jelölték Oscar-díjra, olyan filmek egy-egy daláért, mint a A hírek szerelmesei, az Armageddon vagy a Pearl Harbor - Égi háború.