Összehozzák az utazni vágyókat

Telekocsival a Balcsira, autó utasokkal, közösségi autózás
Vágólapra másolva!
Néhány hete indult az interneten egy új magyar közösségi oldal, amelyen az utazást tervezők találhatnak társakat útjaikhoz.
Vágólapra másolva!

Az ÚtonVelem elsősorban egy útitárskereső szolgáltatás. A lényege, hogy egy online felületet kínál azoknak a magánembereknek, akik újfajta megoldásokat szeretnének találni a világ felfedezésére. Közös üzenő fal nincs, azonban adatlapok útján rákereshetnek a felhasználókra, levelet küldhetnek nekik, adatokat, képeket nézegethetnek egymásról.

A legfontosabb felület az úgynevezett "Utazásbörze". Ezen a részen a megadott szempontok alapján bárki feltölthet magán és üzleti jellegű utakat, amelyeket mindenki lát, így lehet jelentkezni és jelentkezőket keresni.

Mindegy, hogy valaki keres vagy kínál utazást, elsőször regisztrálnia kell a honlapon. Megadja az alapadatait, kitölti a saját profilját, és ha szeretné, az egységesített önéletrajzrészt is. Amennyiben konkrét célokkal érkezik, feltölti az utazásának adatait, vagy ő kezd keresni az ajánlatok között. Az utazási ajánlatok kapcsán nincsenek megkötések: hazai és külföldi, közösen fizetett és finanszírozott, magán és üzleti lehetőségek egyaránt előfordulhatnak.