A szexről szólnak a VIVA újdonságai

Hollywood Heights - Törj a csúcsra, promókép a sorozathoz
Vágólapra másolva!
Egy sorozat, két reality indul június 3-án a VIVA tévén, lesznek benne testépítők, plázacicák és egy hollywoodi karrierben bízó énekesnő is.
Vágólapra másolva!

A Tapi, smaci, tipli az átalakító show-k eddig soha nem látott oldalát mutatja meg a tévé közleménye szerint, ebben a csajozás, fiúzás is szerepet játszik, a csatorna hagyományainak megfelelően. A Hiúság vására is a testről, az önismeretről, az egóról szól, az új realityben először önmagukat kell majd pontozniuk a rivaldafénybe álló testépítőknek, majd szembesülni fognak azzal, mit gondol róluk az ellenkező nem.

A VIVA behozta még a Hollywood Heights - Törj a csúcsra! című sorozatot is (a képen), ebben egy feltörekvő énekesnő, Loren Tate a főhős, aki komoly választás elé kerül: egyetemre menjen vagy kövesse az álmait? Az egyik oldalon egy biztos élet reménye, a másikon a hírnév, a csillogás és egy jóképű rocksztár csalogatja.

Forrás: VIVA

A Hollywood Heights - Törj a csúcsra! hétfőtől csütörtökig 15 órától látható, a Hiúság vására ugyanazon napokon délután négytől, a Tapi, smaci tipli hétfőtől csütörtökig 16.30-tól van műsoron.