Mikor lesz új Dr. Csont és Simpson család?

Vágólapra másolva!
Az amerikai FOX csatorna is közzétette őszi premierjeit. A Dr. Csont szeptember közepén, a sárga animációs emberek pedig a hónap végén térnek vissza.
Vágólapra másolva!

Miközben itthon a csatornák úgy titkolják beszerzéseiket és premierjeiket, mintha legalábbis emberélet múlna rajta, a lényegesen nagyobb és erősebb rivalizálást mutató amerikai tévéiparban az a jellemző, hogy hónapokra előre lehet tudni, mely tévé mikor, mivel rukkol elő.

A FOX is előjött az őszi tervekkel. Az X Factor szeptember 11-én kezdőik, 16-án pedig már vissza is tér a Magyarországon is igen kedvelt Dr. Csont. Ugyanazon az estén rajtol a Sleepy Hollow misztikus kalandsorozat. Másnap két sorozatpremier is lesz (Dads, Brooklyn Nine-Nine) illetve új évaddal érkezik a New Girl és a Mindy Project.

Itthon nem lett sikeres, de kinn még megy a Glee, ez szeptember 19-én lesz képernyőn. Tíz napra rá évadpremierek jönnek, visszatér a Simpson család, a Family Guy és az Amerikai fater. November 4-én lesz az Almost Human sorozat premierje, 8-án pedig az Enlisted mutatkozik be.

Dr. Csont Forrás: FOX