Rápörög a K&H a hitelre váró ügyfelekre

Vágólapra másolva!
Gyorsabb kockázatelemzéssel és kiemelt kezeléssel gyorsít a K&H Bank a növekedési hitelprogram okozta érdeklődés miatt.
Vágólapra másolva!

"Azok a vállalkozások, amelyek megfelelnek a követelményeknek, szinte egytől egyig érdeklődnek a programban való részvételi lehetőségekről" - festette le a jegybanki hitelprogram okozta izgalmakat Huszár Róbert, a K&H Bank Vállalati és intézményi banki szolgáltatások üzletágvezetője.

A bank a múlt héten kötötte a II. pillér első szerződését. Az I. pillérben a kis- és középvállalkozások beruházásra, forgóeszközre és uniós projekt önrészére kérhettek olcsó hitelt, vagy válthatták ki a korábbit, a másodikban pedig a devizahitelüket válthatják ki olcsó forinthitelre.

A bank a nagy érdeklődésre tekintettel felgyorsította hitelkezelést, amely azt jelenti, hogy kiemelt prioritással kezelik a hitelprogramban résztvevő ügyfeleket, illetve ők egyszerűsített kockázatelemzésen esnek át. "Akár 1-2 napra is lerövidülhet a hitelbírálat időtartama" - mondta Huszár Róbert.

A szakértő az első pillérről azt mondta, leginkább a meglévő hitelek kiváltására, refinanszírozására van igény, de egyre több vállalkozás érdeklődik az új beruházásokhoz szükséges hitelek iránt is.