Vágólapra másolva!
Kitartóan ostromolja a Real Madrid a Tottenham villámgyors szélsőjét, Gareth Bale-t. Állítólag még egy mezt is készítettek neki.

A Real Madrid hosszú ideje üldözi a Tottenham világklasszis szélsőjét, Gareth Bale-t. Bár a játékost az angol klub is mindenáron meg akarja tartani, a spanyolok sem álltak el a szándékuktól, sőt.

Carlo Ancelotti, a Real új edzője a napokban zöld utat kapott Bale megszerzésére Florentino Pérez elnöktől, az új idényre kiosztott mezeknél pedig kihagyták a 11-es számút - ez volna a 23 éves walesi játékosé.

Az AS című spanyol lap azt is tudni véli, hogy már legyártottak realos "Bale 11" dresszt.

"Ha egy ilyen kaliberű klasszis érkezik a klubhoz, természetes, hogy fenntartjuk a számára a mezt, amiben szívesen játszik" - írja az AS egy klubhoz közeli forrásra hivatkozva.

Pérez több nagy, de valószínűtlen igazolást is nyélbeütött már, Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo, Luis Figo, vagy David Beckham is így érkezett a klubhoz.

A Real július 21-én Angliában játszik barátságos meccset a Bournemouth ellen, ami kiváló alkalom egy újabb tárgyalásra Bale-ről - jegyzi meg az Expess című angol lap.