Már forgatják a Terápia folytatását

Vágólapra másolva!
Megkezdődött a magyar HBO saját gyártású sorozatának, a Terápia második évadának forgatása. Az HBO 2012-ben vetítette a Terápia első évadát, mely a pszichoterápia zárt ajtók mögötti világát mutatja be Mácsai Pál főszereplésével.
Vágólapra másolva!

Alig ért véget a magyar HBO saját gyártású sorozatának, a Társas játék második évadának forgatása (premier: 2013. október), a csatorna máris újabb munkába kezdett: augusztus eleje óta tart a Terápia második évadának forgatása a rákospalotai Origo Filmstúdióban. Az első évadot 2012-ben készítette és vetítette a csatorna.

Mácsai Pál Fotó: Hajdú D. András [origo]

Az izraeli Be Tipul (In treatment) című széria hazai adaptációja, a Terápia egy pszichológus, valamint öt páciense életét mutatja be a pszichoterápiás üléseken. A 40 részes sorozatban öt teljesen különböző ember teljesen eltérő problémáiba nyerhettünk bepillantást, ahol hamar kiderült, hogy mindenkinek van rejtegetnivalója. A szakembert Mácsai Pál alakította, a főbb szerepekben pedig Csákányi Eszter, Marozsán Erika, Szamosi Zsófia, Nagy Ervin, Sztarenki Dóra és Nagy Zsolt volt látható, de Mácsai Pál sorozatbeli feleségeként feltűnt Für Anikó is.

A második évad hazai forgatása augusztus elején kezdődött, és a tervek szerint november végéig tart. Az első évadhoz hasonlóan, az új szériában is öt történetet kísérhetnek figyelemmel a nézők. Ezúttal azonban az írók szabadabban nyúl! hattak az eredeti forgatókönyvhöz, így az ötből három történet jelentősen eltér az eredetitől.

A rendezők az első évadhoz hasonlóan ismét Enyedi Ildikó és Gigor Attila lesznek, akikhez a második évad egyik történetszálának rendezésében csatlakozik az Angliában végzett ifjú tehetség, Nagypál Orosolya is. A vezető forgatókönyvíró ezúttal is Tasnádi István, aki Gigor Attilával kezdte el írni a forgatókönyvet. Hozzájuk csatlakozott Jeli Viktória és Baráthy György is. Az HBO a Terápia második évadának produceri feladataira a nagy filmes múlttal rendelkező Váradi Gábort kérte fel.

A sorozat jövő évben lesz látható az HBO műsorán.