Csak távolról lesik a Barátok köztöt

Vágólapra másolva!
Közel 1,5 millió nézővel a visszatérő Barátok közt lett az elmúlt hét legnézettebb műsora. A második helyre beért Tények csak 1 millió 64 ezer tévézőt hozott.
Vágólapra másolva!

13,9 százalékos átlaggal az RTL Klub bizonyult az elmúlt hét legnézettebb hazai csatornájának, 12 százalékkal második lett a TV2, harmadik a 7,4-et elért M1. A Barátok közt kúszott fel a toplista élére, 1 millió 489 ezer tévézővel, a második a Tények lett, legjobb eredménye 1 millió 64 ezer néző. Változatlanul jól megy az Éjjel-nappal Budapest, a Szulejmán és a Cobra 11, az ötöslottó sorsolás viszont a 2,5 milliárdos tét ellenére is csak félmillió embert érdekelt. Gundel Takács Gábor új vetélkedővel kezdte az őszt, A következő című kvíz első előadása 666 ezer nézőt érdekelt átlagban. A műsorról itt olvashat többet.

A kereskedelmi célcsoportban az RTL Klub 13,7, a némiképp váratlan időpontban programigazgatót cserélő TV2 11,2 százalékot ért el. Az ötven alatti felnőtt tévéfogyasztók körében továbbra is igen gyenge a közmédia, az M1 4 százalék alá csökkent, megverte a Viasat3, a Cool tévé és a Film+ is. A nézettségi lista első négy helyén RTL Klubos program van, a TV2 csak két műsorral tudott bekerülni a top 10-be: az Így neveld a sárkányokat című animációs filmmel, illetve a Naplóval.