Óriáshalak és aranyásók a Discovery Channelen

Vágólapra másolva!
Ősszel a non-fiction műfaj ismertebb arcai térnek vissza a csatornára.
Vágólapra másolva!

Szeptemberben harmadik évadával jön a legismertebb utcai bűvész sorozata, a Dynamo – varázslat a világ körül, melynek első két évadát 210 millió néző látta 180 országban. Jubileumi tizedik évaddal és új a városi legendák bizonyításával (vagy cáfolatával) tér vissza a Discovery Channelre az Állítólag... című műsor, amely mítoszoknak, városi legendáknak megy utána. A főszereplőkkel itt olvashat interjút.

Edd és Mike ismét nekilát az Autókereskedők új évadában, hogy olcsón vásároljanak ikonikus, régi autókat, amelyeken felújítás után jó áron túladhatnak. Folytatódik a Dzsungel aranya is, melynek két hőse, Scott Lomu és George Wright tovább kutat Ghanában az arany után, de sietve kell távozniuk, miután a kormány hajtóvadászatot indít ellenük.

Forrás: Discovery Channel

A Horogra akadva – extrém kapásokban a legszokatlanabb és legveszélyesebb horgászmódszereket ismerheti meg a néző. Jön az Édesvízi szörnyek új évada, amelyben Jeremy Wade az állítólag emberre vadászó édesvízi halak és legendáik nyomába ered.

Forrás: Discovery Channel

Világpolitikai téma is lesz a csatornán: a Célkeresztben: Bin Laden című filmből szeptember 11-én megismerheti a tévéző a valóságot a CIA és a történelem legnagyobb embervadászatáról.

A Discovery Networks 2013-ban eddig már másfél milliárd dollárt költött csak új műsorok előállítására – közölte a médiavállalat.