Vágólapra másolva!
A Budapest Honvéd tulajdonosa, George F. Hemingway a blogjában azt írja, semmi alapja annak a hírnek, hogy a bolgár válogatott Valerij Bozsinov Kispetre igazol.

"Soha nem hallottam Valerij Bozsinovról, egészen múlt hétig, amikor egy olasz újságra hivatkozva magyar sajtóorgánumok jelentették, hogy a bolgár sztár Budapestre érkezhet. Hozzáteszem, a történet abszolút kacsa, de legalább jó volt arra, hogy a Nemzeti Sport ismét írhasson egy cikket a Honvédról, amelyben sikerült Davide Lanzafame nevét és az ő bundaügyben való érintettségét említeni. Megjegyzem, minket senki sem kérdezett meg arról, hogy valóban tárgyaltunk-e a bolgár csatárral. Most mondom, nem tárgyaltunk, és nem tárgyalunk. Viszont Lionel Messit várjuk próbajátékra a jövő héten. Cristiano Ronaldonak nemet mondtam, mert százalékot akart az ő nevével eladott mezekből. Mit képzel ez az ember?" - írta Hemingway az Nb1.hu-n vezetett blogjában.

A Honvéd 8 forduló után 8 pontjával a 12. helyen áll a tabellán, a hétvégi fordulóban a Haladást fogadja a Bozsik-stadionban.