Három nővel kavart egyszerre Vastag Csaba

Vágólapra másolva!
Az első X-Faktor győztese is feltűnik a Vundersőn és Zuperszexi című show-ban, a magánéletéről faggatja Sebestyén Balázs és Vadon Jani.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klubon vasárnap este induló műsorban hazugságvizsgáló készülékre kötik előzőleg a vendégeket – ők úgy tudják, a berendezés igazi, de Sebestyén Balázs már elárulta, hogy ők irányítják, mikor jelezzen hazugságot, mikor maradjon csendben. A tesztadás során Tóth Gabival szórakoztak a műsorvezetők, Vastag Csaba pedig bevallotta, hogy volt olyan időszak, amikor három barátnőt szédített.

Fotó: Földi D. Attila

" Érdekes volt ez a hazugságvizsgálat, nem bántam meg, hogy elvállaltam. Új dolgokat tudtam meg magamról, hiszen akármennyire koncentráltam, hogy azt mondjam, amit gondolok, a tudatalattim többször győzedelmeskedett. Balázs és Jani valóban nem kíméltek, számítottam is hölgyekkel kapcsolatos kérdésekre. Be kellett vallanom, hogy régen, még az útkereső időszakomban előfordult, hogy egyszerre több lánnyal jártam, sőt, még több csaj hitte azt, hogy járunk – nem is értem miért... Volt, amikor a két lány, akikkel egyszerre kavartam, véletlenül találkoztak egymással. Amikor az ember tiniként még keresgél, válogat, ez belefér, de mára megbízható pasi lett belőlem" – magyarázta az RTL-nek.

„A megbízhatóságot sokféleképpen lehet értelmezni egy ember életében. A karrierem során, ahogy egyre érettebb lettem, úgy kezdtem el egyre keményebben dolgozni, így az életem más területein, tehát a kapcsolataimban, a nőkkel is megbízhatóbb vagyok. A mi hivatásunk semmiképp nem egy kapcsolatbarát életmód, ezért sokkal több energiát kell fektetni arra hogyha az ember normális párkapcsolatot akar" – tette hozzá.