Ön küldene pizzát az űrbe?

bigshoot kamera, fényképezőgép
Vágólapra másolva!
Az internetről kedvenc videót választani körülbelül akkora falat, mint kivadászni a legszebben csillogó centet Dagobert bácsi kincstárából. Mi mégis megpróbáltuk. Tíz kategória, tíz videó, mindegyikben az étel a főszereplő. Naná. 
Vágólapra másolva!

A legértelmetlenebb projekt

Hogy mit tehetünk, ha valami csodaszép, de teljesen felesleges tevékenységgel akarjuk magunkat beírni a történelem könyvekbe? Küldhetünk például pizzát az űrbe. Ja, nem, ezt már más megtette.


A legjobb fogás

Ez a fogás 2012-ben szerepet a chichagói Alinea étterem kínálatában. Ön használna hozzá tűt?


A legjobb állatos

Természetesen nincs videóválogatás állatos videó nélkül. Mi rajongunk a kutyákért, hát ebben az is van. Meg egy papagáj. Egy jószívű papagáj.


A legjobb animációs

Szerelem és süti. Ennél menőbb kombináció nincs, ráadásul kutya is van benne. Ne riassza el a hossza, cuki a vége.


A legsokkolóbb

Ez a videó egyszerre lenyűgöző és borzongató. Így készül porból a burger menü.

A legjobb filmelőzetes

Rengeteg klassz kajáról szóló film van, de egyik sem hagy olyan maradandó élményt, mint a Sushiálmok. A sushikészítő mester, Jiro Ono életéről szóló dokumentumfilm gyönyörű, tanulságos és kihagyhatatlan. Ez pedig már az előzetesből is látszik.

A legjobb zenés

Átkozottul idegesítő olyan emberrel vacsorázni, aki folyton fotózza a feltálalt fogást. Mázli, hogy ez is rajtunk kívül másnak is feltűnt.


A legjobb home video

Ebben a kategóriában persze erős a mezőny, nem is volt könnyű kedvencet választani, mi végül mégis az alábbinál kötöttünk ki. Van benne ugyanis meglepetés, gyerek és pizza is, mi kell még?


A legjobb főzővideó

Ázsiai. Nyilván. Kiderül belőle, hogyan kell jó kimchit, azaz koreai csípős káposztát készíteni. Vigyázat, csak droghatás alatt érthető.


A legjobb evős

Hiába bírjuk nagyon azokat a videókat, ahol az emberek éppen fura dolgokat esznek, például átkozottul büdös erjesztett heringet, (ez ráadásul Malackaraj archív, rém aranyosak voltunk, feltétlenül nézzék meg) vagy az ammóniaízű izlandi rohasztott cápahúst (Malac archív, kisgyerekek is kóstolnak) vagy éppen a világ legerősebb paprikáját (ez is Malackaraj archív, Gangsta Zolival) de egyik videó sem ér fel egy rendes evőversenyen készült felvétellel. Ebből a listából tehát nem lehetett kihagyni a Nemzetközi Evőverseny Szövetség egyik leghíresebb versenyzőjének, Takeru Kobayashinak hot dog falását sem. 69 hotdog 10 perc alatt. Ne ebéd közben nézze meg.