Már ontja a pudingot az új jánossomorjai Dr. Oetker-gyár

Vágólapra másolva!
Elkészült a Dr. Oetker új jánossomorjai gyára, ahol pudingporokat, sütési adalékokat készítenek.
Vágólapra másolva!

Megkezdődött a termelés a Dr. Oetker új jánossomorjai üzemében, amely 14 hónap alatt, 1 milliárd forintos beruházással készült el.

Az új, 3000 négyzetméteres, háromszintes üzem többszörösére növeli a cég magyarországi kapacitását. A Dr. Oetker a Magyarországon gyártott sütési adalékokat, süteményporokat, desszerteket, befőzőszereket 12 európai ország piacára szállítja.

A Dr. Oetker termékeit már az 1920-as években gyártották Magyarországon, majd az államosítás után az 1970-es évektől a Győri Keksz licensz alapján gyártott pudingporokat. A társaság 1992-ben települt vissza Magyarországra, jelenleg 350 főt foglalkoztat.