Felhőalapú szolgáltatás és havidíjas Windows 8-as készülékek kkv-knak

Windows 8.1
Vágólapra másolva!
A Telekom és a Microsoft közös akciójának keretében a Telekom október közepétől havidíjas alapon kínálja a Microsoft Office 365 felhőszolgáltatását, és hozzá tartozó Windows 8-as hardvereket.
Vágólapra másolva!

A Telekomnál következetesen alakítjuk, formáljuk a telekommunikációs és informatikai portfóliónkat, hogy minél szélesebb rétegét szolgálhassuk ki a kis- és középvállalkozóknak," mondja Lakatos Péter, a Telekom kis- és középvállalati szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Telekom egyébként szeptember közepe óta kínál havi díjasan fizethető notebookokat kkv ügyfeleinknek, valamint asztali számítógép- és monitorajánlattal is megjelent. "Most, ezt toldjuk meg azzal, hogy egy bárhonnan elérhető, egyszerűen kezelhető irodai infrastruktúrát nyújtunk számukra, mindezt megfizethető áron és úgy, hogy tovább segítsük őket költségeik csökkentésében, működésük hatékonnyá tételében," teszi hozzá Lakatos Péter.

Egy friss kutatás szerint Magyarországon a 10 főnél többet foglalkoztató cégek 90%-a használja a Microsoft Office valamelyik kiadását.

Beruházás nélkül

"Bízom benne, hogy a Telekom segítségével egyre többen fognak átállni a legkorszerűbb technológiát jelente legfrissebb verzióra,” mondja Vass Gábor, a Microsoft Magyarország kis- és középvállalatokért felelős igazgatója, hozzátéve, hogy az Office 365 első sorban a rugalmas havidíjas konstrukció, a bárhonnan történő elérhetőség és a legfejlettebb irodai megoldások integrálása miatt lehet ideális informatikai szolgáltatás a kis- és középvállalkozások számára.

A havidíjas konstrukció legfontosabb előnye, hogy így beruházás nélkül, kedvező konstrukcióban juthatnak akár a legkisebb vállalkozások is megbízható, biztonságos környezetben jogtiszta szoftverekhez, az interneten keresztül. Az üzleti levelezés, a megosztott naptár, a dokumentum megosztás, illetve az olyan jól ismert Office-alkalmazások, mint a Word, az Excel, a Powerpoint, az Outlook vagy a OneNote PC-re, okostelefonra és táblagépre optimalizált verzióban is elérhetők. Mindehhez a Telekom szakszerű informatikai támogatást is biztosít, amely magában foglalja a korlátlan és díjmentes telefonos vagy online segítségnyújtást, valamint a beüzemelést.

A Microsoft 2013 tavaszi kutatása szerint egyébként a hazai kisvállalkozások 66%-a használ valamilyen felhőszolgáltatást, és a kkv-k fele gondolja úgy, hogy ezek a jövőben egyre jelentősebb szerepet fognak játszani a vállalkozás sikerében.

Az akcióról további részleteket és a pontos feltételeket itt és itt találja meg.