Öt év után napot vált a Showder Klub

Gajdos Zoltán
Vágólapra másolva!
Elköltözött hétfőről a Showder Klub, eztán vasárnap este lesz adásban, a Vundersőn és Zuperszexi után. Másodjára lép fel Gajdos Zoltán, aki egy MÁV-rendezvényen kezdte, és ma is a vasútnál dolgozik – ő mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

Csenki Attila, Lorán Barnabás 'Trabarna', Benk Dénes, Gajdos Zoltán fellépésével nyit 2013 őszén a visszatérő Showder Klub, és új estére került, hosszú évek után: eztán vasárnap este lesz, az X-Faktor, a Vundersőn és Zuperszexi után. Viszonylag új arc a csapatban Gajdos, aki az Origónak elmesélte, hogy a vasútnál dolgozik, van két gyereke, és botrányoktól mentes életet él. „Amikor elmentem a tévéshow-ba, akkor azért tartottam a kommunikációs osztálytól, mert beleegyezése nélkül vágtam bele, és a poénjaim jó része a MÁV-ról szól. Tőlük amúgy máig nem kaptam visszajelzést, de a közönség szerintem jól fogadta, amikor tavaly decemberben láttak" – emlékezett.

„Egy vasúti rendezvényen léptem fel először életemben, a főnököm kérte. Egész jól fogadták, így ezen fellelkesedve egy dumaszínházas előadást akartam megnézni. Rámentem a honlapra, jegyet venni, és ott olvastam, hogy új arcokat is keresnek. Jelentkeztem, lassan beindult a szekér. Nem vagyok a Dumaszínház tagja, havi egy-két fellépésem van, miközben főállásban vasútnál vagyok. A stand-up inkább erős hobbi" – mesélte.

A fellépéseit jórészt maga szervezi, de van, hogy más humoristák kérik, hogy társuljon velük: „A politizálás nem a műfajom, a celebvilágot sem bántom nagyon, inkább azokat a témákat boncolom, amelyek egy vasutas szemével furcsának hatnak. Csenki Attila a legfőbb tanácsadóm és mentorom, Tóth Eduval is jóban vagyok, de alapvetően mindegyik fellépővel jó a kapcsolat. Amióta láttak, többen megismernek a hétköznapokban, pozitívan változott az életem. A fellépések szempontjából pedig jó volt a tévé, mert a név mellé már arcot is tudnak tenni."