Vágólapra másolva!
Nyögvenyelős győzelmet aratott a Tottenham a Hull City ellen vasárnap. Roberto Soldado a nyolcvanadik percben, egy vitatható 11-esből szerezte a meccs egyetlen gólját, de addigra már ellenséges hangulat lengte be a Spurs stadionját, mondta André Villas-Boas.

A Tottenham berendezkedett a kontrákra, ezzel a taktikával idegenben sikeres (az utolsó kilenc tétmeccséből nyolcat megnyert), otthon viszont csak kínlódik. Talán ezért szóltak egész délután gyúnyolódó rigmusok, AVB persze nem díjazta a szurkolók viselkedését.

"Feszült, súlyos atmoszféra volt ma" - nyilatkozta a Guardiannek több játékosa nevében is a menedzser. "Mintha idegenben játszottunk volna. Mélyre kellett ásnunk magunkban, mert semmilyen segítséget nem kaptunk senkitől."

"Idegenben kényelmesen játszunk, de a White Hart Lane-en nem. Mintha a mi kapunkba húznák be a labdát, az ellenfélé helyett. Nem figyelmeztetni vagy megbántani akarom őket, de ezt olyasmi, amit megérzünk a csapaton belül."

Különös módon szerdán, a Ligakupában ismét a Hull Cityt fogadja a Spurs, kérdés, Villas-Boas üzenetét hogyan fogadják majd a drukkerek. A portugál edző azért még hozzátette, tisztában vannak azzal, hogy javulniuk kell, ezt senkinek nem kell mondania.