Gyengült, de bőven vezet az X-Faktor

Vágólapra másolva!
Az elmúlt héten is az RTL Klub volt főműsoridőben a 18-49 évesek kedvence, minden hétköznap, és a hétvégén is ezt a csatornát nézték a legtöbben főműsoridőben.
Vágólapra másolva!

A hétköznapokat vizsgálva a heti televíziós toplista élén a Barátok közt és az Éjjel-Nappal Budapest epizódjai vannak, de a listavezető X-Faktor mellé a múlt héten az első 10 helyre befért még a Jégkorszak 3. – A dínók hajnala és a Die Hard 4.0 – Legdrágább az életed is.

A hétvége slágere egyértelműen az X-Faktor volt. A szombati adást a nézők 42,3%-a (SHR%) követte figyelemmel a 18-49 éves korosztályból (nézőszám: 804 ezer), és ha a teljes lakosságot vizsgáljuk, akkor 1,9 millió néző volt kíváncsi a zenei tehetségkutató versenyzőire. A vasárnapi adást, A döntés-t az éppen televíziózó 18-49 éves korosztály 34,4%-a nézte (SHR%) (nézőszám: 730 ezer), ha a teljes lakosságot vizsgáljuk, akkor ez 1 millió 705 ezer nézőt jelent.

A múlt héthez képest a 18-49 éves korosztály körében növelni tudta a nézettségét Sebestyén Balázs és Vadon Jani új esti showja.