Pályázaton keresik a legjobb SAP-bevezetéseket

Vágólapra másolva!
Az idén negyedik alkalommal keresi az SAP a legjobb idei szoftverbevezetéseket. A regionális pályázaton magyar kkv-k indulását is várják.
Vágólapra másolva!

A pályázat célja, hogy elismerje azokat a cégeket, amelyeknél a legmagasabb minőségben történt meg SAP szoftverbevezetés, eközben törekedtek a gyors, költséghatékony implementációra, és így komoly üzleti értéket teremtettek.

Pályázni 2013. január 1. és szeptember 2-a között elindult SAP rendszerrel lehet, kis- közepes- és nagyvállalati kategóriában. A kategóriákban három helyezést osztanak, a kategóriák legjobbjai pedig kijutnak a következő, nagyobb fordulóra, ahol Európa, Közel-Kelet, Afrika vállalatai mérkőznek meg.

A nemzetközi versenyen tavaly, és tavalyelőtt is díjaztak magyar vállalatokat. A GPS-es járműkövetéssel foglalkozó iData Kft., és a vérnyomásmérőket forgalmazó Hungimpex Kft. kapta meg az ezüst díjakat.

A jelentkezéseket online módon lehet megtenni, november 29-ig, az SAP Quality Awards weboldalán, ahol a részletes feltételek megtalálhatóak.