Ő lesz az új Hannah Montana

Violetta
Vágólapra másolva!
A Disney Channelen látott affektáló, kettős életet élő popsztár, az itthon is termékké lett Hannah Montana után itt a latin-amerikai tesó, tini-telenovellás stílusban, napi dózisban. Mától jön a Violetta.
Vágólapra másolva!

Itthon a lányos szülők igen nagy százaléka találkozott már Hannah Montana-termékekkel, hiszen a Disney Channel sorozatkaraktere visszaköszönt iskolatáskán, tolltartón, pólón, poszteren, magyar gyerekek százezrei vetettek ilyet az elmúlt években, a megfelelő mennyiségű nyüszítés és könyörgés után. Miley Cyrus időközben felnőtt, hiányos öltözékben vonaglik a klipekben, a gyerektévé pedig beveti Violettát, az új sorozatot, ráadásul napi sugárzásban, részenként bő ötven percben.

Forrás: Disney

A sorozat a Disney Csatorna első európai és latin-amerikai koprodukciója. A középpontban a gimnazista korú Violetta, aki gazdag apjával együtt Buenos Airesbe költözik, kénytelen beilleszkedni egy közegbe. Idővel egy művésziskola növendéke lesz, de a szerelem hamar rátalál, már az elő rész végén romantikus kalandba bonyolódik.

Hannah Montanát emlegettük, de az egy amerikai tini szitkom, konzervröhögéssel – ez viszont nem szituációs komédia, hanem pár humoros jelenettel feldobott latin-amerikai telenovella, úgy 10 és 16 éves kor közé belőve. Az első két rész alapján a karakterek egészen világosak, hogy ne legyen konfúzió, ne tévesszék őket össze a fruskák: a szakácsnő-házvezetőnő bolondos, az apa elfoglalt, de van szíve, a mostohaanya felszínes, piperkőc és rosszindulatú, a fiatal nagynéni kedves és megértő, az ifjú lovag gavallér és mély érzésű. Könnyen lehet új kedvence a mai kisiskolás lányoknak.

Forrás: Disney

Olaszországban a Disney Csatorna történetének legnézettebb sorozatpremierjét produkálta, 280 ezren nézték a premiert a tévé közlése szerint. „Violetta nem csak Olaszországban, hanem Lengyelországban és Romániában is nézettségi rekordokat döntött, de hatalmas sikert aratott Törökországban, Spanyolországban, Franciaországban, Dél-Afrikában, a Benelux államokban, Norvégiában és Németországban is" – áll a közleményükben.

Forrás: Disney

A leírás szerint Violetta Castillót (Martina Stoessel) csodálatos hanggal ajándékozta meg a sors, de ő erről mit sem sejt. Tehetségét édesanyjától, a híres musical színésztől örökölte, aki autóbalesetben elhunyt, mikor Violetta még gyerek volt. Édesapja Germán (Diego Ramos – Vadangyal, Híresek és Gazdagok, Végtelen nyár), sikeres üzletember, aki bár szigorú és mindentől túlságosan óvja a lányát, nagyon szereti őt. Éppen ezért titkolja Violetta előtt művész édesanyja történetét, mert attól tart, lánya is ugyanarra a sorsra jut.