Vágólapra másolva!
A spanyol lapok úgy tudták, a sorozatos sérülések miatt Lionel Messi nem akarta a Barcelona orvosával kezeltetni magát.

Lionel Messi a naptári évben ötödször, a szezon kezdte óta harmadszor sérült meg, amikor a Betis elleni bajnokin részleges combizomszakadást szenvedett a bal lábában, ami miatt hat-nyolc hétre kidőlt.

Messi pályafutását tekintve meglepő az idei szezonban tapasztalt sérüléshullám, és a spanyol lapok megszellőztették, hogy a négyszeres aranylabdás elégedetlen a Barca fizioterapeutájával, Juanjo Brauval, és úgy döntött, inkább az argentin válogatott csapatorvosával, Luis Garciával kezeltetné magát.

A Barcelona részéről gyorsan cáfolták az értesülést, kiemelve, hogy a klubnál jól ismerik Garciát, majd Messi menedzsmentje is kiadott egy közleményt, amelyben elmagyarázzák, hogy az argentin orvos a katalán kollégákkal együtt felügyeli Messi rehabilitációját, és ez arra az időszakra is érvényes, amikor a klasszis hazautazik karácsonyozni Argentínába.

"Juanjo Brau nagyszerű szakember, aki az elmúlt években sok időt töltött Messivel, de már nincs napi kapcsolatban vele, mert a Barcelona előléptette, és jelenleg az a feladata, hogy az első csapattal foglalkozó orvosi stábot irányítsa. Sem személyes, sem szakmai nézeteltérés nincsen közte és Messi között" - áll a közleményben.