Vágólapra másolva!
Mike Tyson szerint Andre Ward nem bokszol túl látványosan. A vélemény utóbbinak nem nagyon tetszett, így visszaszólt az egykori bokszlegendának.

Némi szabálytalansággal tarkított meccsen a nagyközépsúlyú WBA-bajnok Andre Ward leiskolázta és néhány menetben bokszzsáknak használva győzte le a veretlen Edwin Rodriguezt. A veretlen amerikai bokszolóról sokan mondták már, hogy noha mesterien képzett ökölvívó, mégsem igazán képes a széles közönség számára látványos teljesítményt nyújtani.

Erre a következtetésre jutott a legendás Mike Tyson is, aki a ring mellől kísérte figyelemmel az eseményeket: "Mindig vannak ilyen bunyósok. Nem túl látványos, amit csinálnak, mégsem tudják őket legyőzni. Chad Dawson egy igen jó ökölvívó, de Wardnak szüksége lenne egy valódi sztárellenfélre" - idézte Tysont a Profiboksz.hu.

Andre Wardnak természetesen nem tetszettek Tyson szavai: "Erre csak azt tudom mondani, nézzék meg, mi történt Manny Pacquiaóval. Tyson Floyd Mayweatherrel kapcsolatban is azt mondta, hogy olyan izgalmasak a meccsei, mintha éppenséggel a füvet nézné növekedni a kertjében. Ez mindent elárul a szemléletéről, ami szerintem elég tiszteletlen. Mike ökölvívása arra épült, hogy 'kiütlek, vagy te ütsz ki!'. Én nem ez a típus vagyok. Persze, nagyon szeretnék 25 millió dollárokat keresni, de ezért nem fogok székeket hajigálni. Nem fogom a tisztességemet feladni csak azért, hogy egy rakás pénzt kaszáljak."