Elfogytak a Lilik, a boríték döntött

Vágólapra másolva!
Az X-Faktorból kiesett a második Lili is, annak ellenére, hogy Péterffy párbajdala jobban sikerült, mint Szabó Ádámé. A mentorok megosztottak voltak, így a nézői szavazatok döntöttek: ilyen esetben mindig a fiú megy tovább a lánnyal szemben (mivel általános vélemény szerint a nők szavaznak többet), így történt ez most is.
Vágólapra másolva!

Szabó és Péterffy kényszerült párbajozni az X-Faktor legutóbbi adásában, mindketten kerültek már ilyen helyzetbe, ezúttal egymás ellen kellett bizonyítaniuk. A Csillag születik harmonikása, Szabó Ádám pár hete Batánovics Lilit ejtette ki, Péterffy Lili pedig Tóth Marcellnek jelentett végállomást az RTL Klub műsorában.

Alföldi a műsor elején és közvetlenül a párbajdal előtt többször emlegetette a „munka" szót, mint Martti Kuusela, a Honvéd egykori edzője: nem véletlenül, mert mint jelezte, az elvégzett munkában hisz. Szabó amúgy egy X-faktoros énektanár, Éliás Gyula dalával, a Mindhalálig várni ráddal jött, kis előnyt jelent magyarul énekelni egy olyan országban, ahol sokan nem beszélnek idegen nyelveket.

Péterffy Lili Forrás: RTL Sajtóklub

A dalok után szokás szerint az értékelések következtek, Péterffy mentora szerint jól dolgoztak (tessék, már megint a munka!), és minden kínlódásnak volt értelme, mert Lili nem szorongott. „Megható volt nézni, ahogy felnőtt a gyerek" – jelezte. Tóth Gabi úgy látta, hogy Szabó szépen bontja le a falat maga körül a hetek során, így őt marasztalta.

„Hogy a szív mit tud mozgósítani bizonyos helyzetekben, az elképesztő" – lelkendezett Szikora, aki szerint Péterffy többször csak biztonsági köröket futott, viszont Szabó világszínvonalú, de túl steril - ennek ellenére Lilit akarta látni a versenyben. Geszti szerint a harmonikás küzdelmesen ért el eddig a pontig, Péterffy viszont soha nem volt olyan jó, mint ezen az estén, mégis hazaküldte volna (hiszen konkurenciája Danicsnak és Krasznainak).

A közönségszavazatok döntöttek, Szabó kiejtette a második Lilit is.