Magyar Telekom: alacsonyabb havidíj a pénztárgéppel dolgozó cégeknek

Vágólapra másolva!
A Magyar Telekom a korábban meghirdetett árnál alacsonyabb havidíjat kínál az új típusú pénztárgépek üzemeltetőinek kialakított speciális szolgáltatáscsomagjára, amely lehetővé teszi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) rendszere és a pénztárgépek közötti adatkommunikációt, továbbá ügyfélszolgálati támogatást is tartalmaz.
Vágólapra másolva!

A Magyar Telekom az ügyféligények minél teljesebb körű kiszolgálásával is segíteni szeretné az érintett vállalkozásokat a pénztárgépek cseréjének mielőbbi zökkenőmentes lebonyolításában. A vállalat – jelezve elkötelezettségét – nettó 1990 Ft-ra csökkenti, a pénztárgépet üzemeltető kis- és középvállalatoknak a jogszabályban előírt, a NAV rendszere és a pénztárgép közötti adatkommunikációt is lehetővé tevő szolgáltatáscsomagjának havidíját. A szolgáltatáscsomag elérhető minden olyan ügyfélnek, aki pénztárgépet használ.

A Telekom – a pénztárgép-forgalmazó Alt Cash Kft.-vel és Prior Cash Kft.-vel kötött megállapodás alapján és azok viszonteladói hálózatán keresztül – a saját fejlesztésű szolgáltatáscsomaggal és partnerei pénztárgép modelljeivel versenyképes megoldást kínál a pénztárgépcserében érintett cégeknek, és nyitott további pénztárgép-forgalmazókkal való együttműködésre.

A forgalmazási engedéllyel rendelkező pénztárgép modellek esetében a jogszabályi előírásnak megfelelő adatkommunikáció a Telekom szolgáltatáscsomagjával együtt biztosított SIM chipekkel valósul meg, amelyek minden magyarországi – saját hálózattal rendelkező – mobilszolgáltató hálózatára képesek kapcsolódni, és adatátviteli kapcsolatot fenntartani a NAV rendszerével. A Telekom szolgáltatáscsomagja ezáltal hozzájárul a NAV és a vonatkozó jogszabály által meghatározott követelmények teljesíthetőségéhez és a NAV szervere, valamint a pénztárgépek közötti adatkommunikáció sikeres működéséhez.

A nagyvállalati ügyfelek részére a Magyar Telekom leányvállalata, a T-Systems Magyarország kínál a vállalatok rendszereihez illeszthető, a kasszák és a NAV közötti folyamatos kapcsolattartáshoz szükséges, a pénztárgépek adatainak eljuttatását megvalósító egyedi, üzletmenetre szabott megoldást.

Részletes információ az ajánlatról a www.telekom.hu/penztargep oldalon olvasható.