Sorozatdömping januárra

No limit
Vágólapra másolva!
Van csatorna, amely még a Baywatch-MacGyver duóban hisz, de számos új sorozatot is bemutatnak a hazai csatornák a következő hetekben. Jön A törvény nevében, Luc Besson első tévésorozata, a No Limit, de török és latin-amerikai szériákat is kapunk.
Vágólapra másolva!

Mikortól kapunk új részeket a Castle-ből, a Dr. Csontból, az Odaátból? Milyen új sorozatokra lehet rávetődni a korán sötétedő délutánokon? Az amerikai, januári tévés premierekről és visszatérőkről itt írtunk, most vessünk egy pillantást a hazai képernyőkre!

A TV2-n a Maricruz január 27-től látható, hétköznaponként délután 15 órakor, egy mexikói-amerikai sorozatról van szó. A zsaruvér keddenként késő este folytatódik a II. évaddal január 7-e óta, a Célkeresztben csütörtökönként, a Szellemdoktor meg péntekenként van képernyőn.

A TV2-csoport kábeltévéin is van forgalom, a SuperTV2-n a Dunai zsaruk a második évaddal megy hétköznap esténként, a Fem3-on szintén második évad van soron, de A férjem védelmében sorozatból. A Pro4 az első évadtól adja a MacGyver és a Baywatch sorozatokat, azaz a régiben bízik inkább.

No limit Forrás: AXN

A Viasat3-on a Nyugdíjas bajkeverők (Betty White's Off Their Rockers) vasárnap, dupla epizóddal rajtol, ez hazai premier, akárcsak az Igazgyöngy (Gümüs) című török sorozat, amely naponta megy adásba, este nyolctól. A Viasat6 szokás szerint férfiasabb, oda megy január 16-tól a 13-as raktár című széria, illetve 22-től a Top Gear 19 szezonja,amely szintén nem ment még itthon.

Az RTL Klubon a Castle a 4. évaddal van képernyőn január 6. óta, A zöld íjász viszont csak a másodikkal jön január 10-én. A Glades – Tengerparti gyilkosságok az RTL II-n már ment, január 7-én rajtolt a médiacég vezető tévéjén. A Spygame – Kémpárbaj január 6. óta fut, a Deep end – Mélyvízben január 9-én jön, a $#"! My Dad Says január 2-án startolt. Az év első hónapjában RTL II-n a Hazug csajok társasága című sorozat lesz premier, eredeti címe Pretty Little Liars. Tavasszal a csatornán még két telenovella-premier várható, bővebben később.

Az HBO idén is számos, már jól ismert sorozat új évadával jön (Trónok harca, Csajok, Boardwalk Empire – Gengszterkorzó, Híradósok, Az alelnök), de ezen kívül több új sorozatot is műsorra tűz. Januárban három újdonság is érkezik: már elindult a Hello Ladies című vígjátéksorozat, melynek 30 perces részeiben egy nem mindennapi figurával ismerkedhetnek meg a nézők. Január 7-én, közvetlenül a Hello Ladies után volt látható a Meg-boldogulni című vígjátéksorozat első része, mely egy angol sorozat amerikai adaptációja. Január 13-án debütál A törvény nevében című krimisorozat, melynek főszereplője két louisianai nyomozó, Rust Cohle (Matthew McConaughey) és Martin Hart (Woody Harrelson), akik egykor társak voltak és együtt nyomoztak egy 17 évvel korábban történt rituális gyilkosság ügyében.

Az AXN a francia kultrendező, Az ötödik elem és a Taxi filmek alkotója, Luc Besson első tévésorozatában, a No Limit című szériában hisz, amelyben egy halálraítélt titkos ügynök csatlakozik egy illegális alakulathoz, amely a szervezett bűnözés ellen harcol. Az országos premier 2014. január 13-án este lesz.