Jó bizonyítványért számítógép

Vágólapra másolva!
Számítógép Álom. Ez a neve a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány támogatói programjának, amelyben rászoruló családban élő gyerekek számítógépre válthatják remek tanulmányi eredményeiket.
Vágólapra másolva!

Minden olyan 10-14 év körüli gyermek esélyes, akinek 2 vagy több kiskorú testvére van, a bizonyítványa átlaga eléri a 4,00-s átlagot, és akinek az otthonában nincs használható számítógép. Az alapítvány 50 gyermeket fog kiválasztani arra, hogy használt, de még jó állapotú komplett számítógépet adományozzon nekik. A jelentkezési határidő 2014. július 4., a gyermekeket tanáruknak kell jelölniük.

A pályázatnak tartalmaznia kell a szülő vagy gondviselő nyilatkozatát a hátrányos helyzetről, a gyermekek és a szülő nevét, a gondviselő címét, telefonszámát és pontos elérhetőségét. A támogatásra pályázó gyermek néhány mondatban írja le, hogy milyen feladatok elvégzését tudná könnyebbé tenni és miben tudna fejlődni egy számítógép segítségével.

A pályázó gyermek osztályfőnökének az a feladata, hogy egységes szerkezetbe foglaltan a szülői nyilatkozatot és a gyermek tanulmányi eredményét bemutató bizonyítvány iskola által hitelesített másolatát be kell postán küldenie az alapítvány címére (a pedagógus a pályázatot beküldő személy). Adatlap vagy formanyomtatvány nincs.

A gyermek édesanyja, édesapja vagy gondviselője vállalja, hogy a komplett számítógépet az alapítvány székhelyén kipróbált állapotban veszi át. Nem adhatják tovább harmadik félnek a kompjutert.

Nagyon nagy a túljelentkezés, ezért a pályázóknak el kell fogadniuk, hogy kártérítésnek vagy reklamációnak a programban nincs helye.

Minden hétköznap 9-11 óra között lehet kérni információt a +36 20 620 5210 számon. A jelentkezési csomagot ide kell küldeni:

MÁTRIX Közhasznú Alapítvány
"Számítógép Álom 2014."
6701 Szeged, PF: 929.