Világpiacra lép az IND Group

Vágólapra másolva!
Ma írják alá a szerződést arról, hogy a londoni székhelyű, piacvezető Misys felvásárolja az IND Groupot. A kiemelten ügyfélbarát technológiájáról ismert magyar társaság ezzel a Digital Channels divíziójává válik.
Vágólapra másolva!

Nadeem Syed, a Misys ügyvezető igazgatója úgy nyilatkozott, „az IND Grouppal kötött megállapodás erősíti a Misys digitális bankolási szolgáltatásait, mivel világszínvonalú és ügyfélközpontú megoldásokat hoz a vállalat szolgáltatási körébe”. Világtendencia, hogy mobileszközökről bankoljunk: jelenleg több mint félmilliárd felhasználó választja ezeket a módszereket, és ez akár négy év alatt megduplázódhat.

Az IND Group tavaly tavasz óta partneri kapcsolatban áll a négy kontinens 120 országában jelen lévő, csaknem 2000 ügyféllel rendelkező szoftvercéggel. 2013 amúgy is sikereket hozott a magyar vállalatnak: 5 milliárd forint fölötti bevételt könyvelt el, alkalmazottai száma meghaladta a 250 főt, kamatfizetés, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITDA) 900 millió forint volt, az egyik tulajdonosukat, dr. Vinnai Balázs pedig az év üzletemberévé választották.

A Mysis már tavaly is számos országban értékesítette az IND banki megoldásait. Az 1997-ben alapított magyar vállalat irányelve az, hogy nem a bank elvárásai, hanem a felhasználói szokások felől indul el. Irodával Ausztriában, Németországban, Magyarországon, Romániában, és az Egyesült Királyságban rendelkezik, és komoly üzleti kapcsolatai vannak Dubaiban, Egyiptomban, Olaszországban, Spanyolországban, valamint Svájcban. Ma reggel óta pedig a Google első IND találata a Misys oldalára visz.