Nem jött össze a Kickstarter-kampány a magyar projektnek

Nem jött össze a LapTape Kickstarter-kampánya.
Vágólapra másolva!
Nagy lendülettel indult, de végül érdektelenségbe fulladt a magyar LapTape projekt Kickstarter-kampánya, amit a ötletgazda, Demmel Dániel végül tegnap le is állított.
Vágólapra másolva!

A LapTape egy egyszerű ötleten alapuló, filléres anyagokból készülő tablet-tartó, aminek a lényege, hogy a földön ülve is kéz nélkül olvashatjuk a belerakott számítógépet, e-olvasót vagy táblagépet. A kialakításának köszönhetően a LapTape minden típussal és gyakorlatilag minden eszközzel kompatibilis lett volna.

Nem jött össze a LapTape Kickstarter-kampánya. Forrás: LapTape

Az eredetileg 10 ezer fontosra tervezett kampányból befolyó összeget a tervek szerint a prototípus és a dizájn véglegesítésére valamint a sorozatgyártás elkezdésére fordították volna. A kampány időzítése szerint a LapTape júliustól lett volna kapható.

A kampányt azonban végül csak 56-an támogatták, az eredetileg megcélzott összegnek pedig kevesebb, mint a tizede gyűlt össze.

Minthogy azonban maga az ötlet nagyon egyszerű, és a szükséges összeg sem tűnik beláthatatlannak, továbbra is reménykedhetünk benne, hogy a Kickstarter-kampány kudarca nem szegi kedvét a projektgazdáknak, és a szükséges pénzt előteremtik majd más forrásból.

Már csak azért is, mert nekünk a termék és az ötlet is nagyon tetszik.