Bombás vetélkedőt indít a TV2

Vágólapra másolva!
Új gameshow formátumot vásárolt a TV2. A BOOM! című vetélkedőt az év második felében adja, műsorvezetői castingot is indítanak mellé.
Vágólapra másolva!

A TV2 a Cannes-i filmvásáron megszerezte az izraeli Keshet International legújabb game-show formátumának jogait. A BOOM! a különböző vetélkedők szellemi és fizikai próbatételeit ötvözi az akciófilmek feszültségével, izgalmával és a videojátékok szórakoztató erejével: egy 4 játékosból álló csapatnak kvízkérdések helyes megválaszolásával szigorú időhatáron belül 8 bombát kell hatástalanítania - közölte a csatorna.

Az ének iskolája sikere és az előkészítési fázisban lévő Rising Star után a BOOM! lesz a harmadik Keshet formátum, amelyet a TV2 átvesz. A vetélkedő sikerrel mutatkozott be Izraelben: az április 3-i bemutatásakor nézettségi rekordokat döntött, és az ország eddigi legnézettebb game-show-ja lett.

Az izraeli premiert követően a formátumot eddig a spanyol Atresmedia, az amerikai FOX, a francia TF1 és a belga VTM vásárolta meg. A BOOM! magyar adaptációját a TV2 az év második felében tűzi műsorra. A show házigazdáját műsorvezetői castingon fogják kiválasztani.