Alaposan szétverik a hülye nácikat

OFF!, náci, videoklip
OFF!: Red White and Black videoklip
Vágólapra másolva!
Az OFF! punk-hardcore szupergrup új klipje tobzódik a vicces erőszakban és vicces nácikban. Az előző videóban pedig egy ellenszenves szuperhős kapja meg a magáét, az viszont tényleg durva.
Vágólapra másolva!

Az új klipből a legjobb a bevezető jelenet: a két főnáci (Dave Foley és Brian Posehn) készülődik, a kis Hitler lámpalázas, acélos nézését gyakorolja, rajongó beosztottja pedig biztosítja arról, hogy ő a felsőbbrendű faj tökéletes példánya. Mint kiderül, bőgős rock and roll show-t nyomnak a szimpatizánsoknak. Azonban megjelennek eseményről kizárt "kisebbségiek", és túlzó akciójelenetek sorában szétverik őket. Felhőtlen idióta szórakozás kevesebb mint három percben, kivéve persze, ha valaki a náciknak drukkol. The Admiral rendezte, érdekesebb viszont, hogy a náci közönségben az underground rock következő nagyságai tűnnek fel: Danny Carey (Tool), Dale Crover (Melvins), David Yow (Jesus Lizard), Jack Grisham (TSOL).

Az előző OFF!-klip márciusi, az újban is feltűnő David Yow a főszereplője. Egy rém ellenszenves junkie-t alakít, aki szuperhősnek beöltözve keresi a kenyerét, de aztán egy nála jóval nagyobb, szintén USA-jelmezes szuperhős beleköt, megveri és megalázza. A verekedés itt naturalisztikus, az ember a végén szinte megsajnálja a főhőst. (David Yow amúgy a valóságban egy csuda pofa, lásd interjúnkat.) A rendező Chris Grismer.