Okostelefonos app lett a Telekom Távszámlája

Vágólapra másolva!
A notebookokon és asztali gépeken már jó ideje elérhető applikáció – amellyel pillanatnyilag 250 ezer felhasználó könnyíti meg saját maga számára az ügyintézést – most okostelefonon is megjelenik.
Vágólapra másolva!

Az alkalmazás segítségével a regisztrált Távszámla ügyfelek tehát kényelmesen kezelhetik és a Telekom Gyorsfizetés szolgáltatással ki is egyenlíthetik közüzemi számláikat. A számlákat színkód szerint rendszerezve találjuk: a lejárt határidejű számlákat pirossal, a folyamatban lévőket vagy várakozókat narancssárgával, a kiegyenlített számlákat pedig zölddel jeleníti meg.

Regisztráció és személyes beállítások után jelenleg a Telekom, a T-Systems, az E-ON, a Tigáz, és a Dunántúli Regionális Vízmű számlái rendezhetők az alkalmazással, mától tehát okostelefonon is. De például a Telekomnál részletfizetéssel vásárolt készülékek számláit csak a Távszámla weboldalán lehet rendezni.

A Távszámla alkalmazás egyelőre a Google store-ban és az Appstore-ban elérhető. A Telekom fejlesztői csapatának tervei között szerepel, hogy hamarosan Windows Phone-kompatibilissé tegyék az applikációt. Minden egyéb információ megtalálható a weboldalon.