Szavazz a Sikerfalon

tablet, ipad mini
Az üzleti életet megkönnyítő alkalmazásokra június 30-áig lehet szavazni a sikerfalon
Vágólapra másolva!
Javában zajlik a szavazás a Telekom Üzleti appok hárommillió forintos nyereményéért. Eddig több mint 17 ezer szavazat tükrözi az érdeklődést.
Vágólapra másolva!

A Deutsche Telekom célja, hogy a kkv-szektor felismerje egy kreatív és innovatív alkalmazás jelentőségét akár a napi ügymenetben. A felhőalapú üzleti appok appok így leegyszerűsítik a munkát, összevonják a folyamatokat, megkönnyítik a szervezést. A nevezése már lezárult – a határidő előtt egy nappal még 158 induló jelentkezett –, de a szavazással is lehet nyerni. Azok között, akik regisztrálnak a sikerfalon, hárommillió forint értékű reklámkampányt sorsol ki a Telekom.

Az üzleti életet megkönnyítő alkalmazásokra június 30-áig lehet szavazni a sikerfalon Fotó: Mudra László - Origo

Úgy tűnik, az eddig befutott ötletek három fő területre koncentrálnak. Az olyan appok, mint a Riport, a Kiboard, a BizExpert, az Írizs, a KS Bérkalkulátor, a Mini CRM, a WorQRin, a Smartfront ERP, a Tresorit, az EDMDesigner vagy az eDocu a céges ügyvitel hétköznapjaiba igyekeznek illeszkedni. Szektorfüggetlenül a működésben segítenek, időt lehet velük megtakarítani, a csapatmunkát könnyítik meg. A másik nagyobb csoportba olyan appok tartoznak, amelyek a lifestyle piacon tevékenykedő cégek működését segítik. A Lamirez az éttermek foglaláslistáját váltja ki, a Mennyei alkalmazással a menüjüket oszthatják meg a vendéglők, az Agrarium a kistermelők munkáját rendszerezi. A Taximost, a TraffiHunter, az iTAXIK természetesen a taxirendelésben segítség, a Doktor24 olyan orvosi rendelőknek ajánlott, amelyek a pácienskörüket kívánják bővíteni. a tájékozódást segíti az egészségügyben. A harmadik csoportba olyan applikációk tartoznak, amelyek speciális funkciókkal nyújtanak megoldást nagyon konkrét problémákra. Az Antavo közösségi kampányok megtérülését méri, az Order-Taker B2B szinten kínál gyorsabb beszerzési ügymenetet, a máris nemzetközi figyelmet keltő, több díjat bezsebelő CryptTalk a kommunikáció védettségét garantálja, a krayo MobiLayer már megépített weboldalakat optimalizál okoseszközökre utólag, a Birdeal pedig plasztikkártya-mentes pontgyűjtés lehetősége, ezzel bármely vállalkozás hűséges vevőkört építhet magának.

A sikerfalon június 30-áig lehet szavazni a legígéretesebb, legötletesebb, leghasznosabbnak mutatkozó alkalmazásra.