Pintér Attila jobban van, otthon nézi a vébét

Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya
Debrecen, 2014. május 21. Pintér Attila, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya edzést tart csapatának a debreceni Nagyerdei Stadionban 2014. május 21-én. A magyar válogatott május 22-én barátságos mérkőzésen lép pályára a dánok ellen. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt
Vágólapra másolva!
A Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzés előtt kórházba került szövetségi kapitány állapota javult, a kezelőorvosai beleegyezésével Pintér Attila elhagyhatta a budapesti Szent Imre Kórházat. 

Pintér Attila szövetségi kapitány pénteken haztérhetett a kórházból, a következő napokban már otthon gyógyulhat - írja az mlsz.hu. Pintér a Kazahsztán elleni meccs előtt a válogatott telki edzőtáborában lett rosszul, gyomorpanaszok miatt szorult ellátásra. Az nso.hu akkor azt írta, nyombélfekéllyel meg is műtötték, de azóta kiderült, hogy csak egy kisebb beavatkozásra volt szükség.

Pintér köszönetet mondott a budapesti Szent Imre Kórház dolgozóinak, és hozzátette, köszöni a szurkolók, edzők, játékosok jókívánságait, "sokat segítettek az elmúlt napokban a támogatásukkal" - idézte az mlsz.hu Pintér Attilát.